FOTO/VIDEO. Vâlcean reținut la Balș pentru acte de violență, furt și distrugere

Un tânăr vâlcean a devenit ”vedetă” la Balș după ce a comis infracțiuni după infracțiuni. Și-a început activitatea în luna martie 2023, când a furat mai multe produse din LIDL, iar apoi a continuat-o în luna august, atunci când a agresat un bărbat. Victima, un bărbat de 38 de ani, din Balş, în timpul altercației s-a dezechilibrat şi a căzut, lovind geamul unei cofetării, cioburile provocându-i leziuni grave. Ca urmare, tânărul de 27 de ani, din comuna Făurești, județul Vâlcea, a intrat în atenția polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției orașului Balș, care l-au reținut pe data de 26 septembrie, cercetându-l pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și furt.

În fapt, la data de 2 august 2023, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane s-ar fi agresat reciproc pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, județul Olt, iar în timpul altercației ar fi distrus geamul unei societăți comerciale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 38 de ani, din orașul Balș, județul Olt, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută, iar în timpul altercației ar fi fost împins, moment în care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, lovind geamul unei societăți comerciale, care s-ar fi spart și i-ar fi provocat leziuni la nivelul brațului” – a transmis IPJ Olt. 

Victima vâlceanului s-a ales cu rănu extrem de grave. Bărbatul a fost inițial transportat la Spitalul orășenesc Balș, iar ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Tânărul din Vâlcea a reușit să fugă după infracțiunile comise, el sustrăgându-se cercetărilor penale. Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției orașului Balș, l-au identificat pe vâlcean.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că acesta ar fi sustras la data de 16 martie 2023, dintr-o societate comercială din orașul Balș, județul Olt, mai multe bunuri. În urma probatoriului administrat, la data de 26 septembrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 27 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 27 septembrie 2023 să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale” – se mai aratâ în informarea IPJ Olt.


Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like