FOTO. Zeci de PERCHEZIȚII și un FLAGRANT în Vâlcea, Dolj și Suceava

Contrabandă cu țigarete… Acesta a fost motivul pentru care ieri, 17 iulie 2021, polițiștii din Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au descins în 38 de locații din județele Vâlcea, Dolj și Suceava.

Pe lângă percheziții, anchetatorii au efectuat și un flagrant delict, în municipiul Craiova, fiind depistat în trafic un autoturism, în care se aflau țigarete de contrabandă, dispunându-se imobilizarea acestuia.

“În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 100.000 de țigarete, aproximativ 100.000 de lei, peste 5.000 de euro și 11 telefoane mobile.

Au fost puse în aplicare 38 de mandate de aducere, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea
fiind aduse persoane din Vâlcea, Dolj și Suceava.

În urma investigațiilor, politisții au reținut, pentru 24 de ore, 11 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Activitațile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Dolj și Suceava, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Direcției Operațiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova” – informează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like