GRAV. Snopit în bătaie într-o scară de bloc din Ostroveni… pentru o pereche de blugi

Un râmnicean a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost snopit în bătaie de un individ. Totul a pornit se pare de la o pereche de blugi pe care agresorul a cumpărat-o de la victimă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2024, într-o scară de bloc din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit surselor noastre, agresorul a mers să înapoieze perechea de blugi, ocazie cu care s-a luat la ceartă cu persoana de la care o cumpărase. Conflictul a degenerat rapid, ajungându-se la acte de violență extremă. Victima a fost lovită în cap cu o sticlă și înțepată în abdomen cu un briceag, fiind transportată la spital cu răni grave. De cealaltă parte, bătăușul a fost reținut de polițiști chiar în acea noapte, iar ulterior arestat preventiv în urma deciziei judecătorilor Tribunalului Vâlcea. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe

“În fapt, în noaptea de 20/21 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată, în scara unui bloc, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au stabilit că, pe fondul unei discuții în contradictoriu, persoana bănuită ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu o sticlă în zona capului și cu un obiect tăietor – înțepător în zona abdomenului, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 ianuarie a.c., persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. 

La data de 22 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în dosarul penal întocmit, sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe” – precizează Poliția Vâlcea într-un comunicat de presă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like