4 martie 2017

O firmă din RÂMNICU VÂLCEA dotează cu saltele centrele de AREST ale POLIȚIEI ROMÂNE

O firma din municipiul Ramnicu Valcea doteaza cu saltele centrele de retinere si arestare preventiva ale Politiei Romane. Asta dupa ce IGPR a deschis o procedura de licitatie deschisa prin SEAP, pentru achizitionarea de paturi si saltele.

Contractul pentru saltele i-a fost atribuit, in urma castigarii licitatiei electronice, firmei SC SOFTMED SRL din Ramnicu Valcea, investitia fiind in valoare totala de 240.570 lei, fara TVA. Astfel, 26 de centre de retinere si arestare preventiva din cadrul structurilor Politiei Romane vor primi saltele de la societatea valceana.

Contractul pentru furnizarea de paturi a fost atribuit societatii PROELCONS SRL din Targu-Mures, in valoare de 574.574,61 de lei, fara TVA.

„Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, iar principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de fondurile comunitare – Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014. Finantarea se acorda in cadrul proiectului <Consolidarea capacitatii sistemului de arest preventiv de a respecta instrumentele internationale relevante privind drepturile omului>” – se arata in anuntul de participare la aceasta licitatie.

Aceasta procedura vizeaza achizitia de paturi metalice individuale – 248 de bucati, de ansambluri de doua paturi metalice suprapuse – 281 de bucati si de saltele – 810 bucati.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.