PERCHEZIȚII: FEMEIA care a TÂLHĂRIT pe strada MATEI BASARAB a fost ARESTATĂ

Revenim cu noi informatii in privinta evenimentului neplacut petrecut in data de 3 februarie 2017 pe strada Matei Basarab din Ramnicu Valcea. Dupa cum am anuntat atunci, o femeie de 71 de ani, P.P., a fost talharita la primele ore ale diminetii. O individa de 45 de ani i-a smuls pur si simplu lantisorul de aur de la gat, lantisor ce avea 14 grame.

Politistii au pornit ulterior pe urmele infractoarei, perchezitionandu-i locuinta, iar mai apoi arestand-o.

„La data de 3 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Vâlcea, pe numele unei femei, de 45 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.
În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au obţinut autorizaţia judecătorului de drepturi şi libertăţi pentru percheziţionarea locuinţei lui A.L., de 45 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Astfel că, poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la locuinţa acesteia, pe care au condus-o la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza unui mandat de aducere.
Faţă de persoana în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea” – precizeaza IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.