Senatorul Romulus Bulacu consideră tardivă retragerea Ordonanţei 13

Privesc cu scepticism anunțul făcut sâmbătă de premier. Retragerea Ordonanței 13 este o reacție tardivă. Impactul internațional nu poate fi „șters cu buretele”, iar protestele în stradă continuă.

​Evenimentele derulate în ultima vreme, dovedesc sfidare față de popor și de viitorul acestei țări. Noaptea, când tot românul care a muncit în timpul zilei vrea să se odihnească, PSDragnea, ca un hoț, și-a strâns gașca pentru “a da la temelia” statului de drept. Declarațiile făcute de actuala putere au subestimat, permanent, coeficientul de inteligență al românilor. Rezultatul votului din 11 decembrie a fost privit de PSD ca un cec in alb pentru impunerea unui scop personal: salvarea corupților. Acum au scos la iveală adevărata agendă (ascunsă) a PSD și ALDE, referitoare la sabotarea actului de Justiție și ”albirea” celor cu probleme penale, cu totul diferită de cea prezentată alegătorilor.

Sub masca respectării unor decizii ale instanțelor interne sau internaționale, Guvernul, girat de Dragnea și Tăriceanu, a lovit în ceea ce înseamnă siguranța românilor și a intereselor lor legitime. Toate progresele înregistrate în ultimii 10 ani de România au fost năruite pe 1 februarie, la ora 01.17, prin publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanței.

Guvernul a greșit flagrant și trebuie să-și asume rezolvarea crizei pe care a generat-o. In acest moment, trimiterea proiectelor către Parlament nu reprezintă o soluție de redresare a situației. Din contră, problema de fond rămâne! Consider că o rezolvare corectă ar fi organizarea unui referendum pe aceasta temă, așa cum a propus Președintele Klaus Iohannis.

Fac pe această cale un apel către parlamentarii PSD și ALDE, să se delimiteze de astfel de tentative de legalizare a furtului în România! Cetățenii nu vor grațierea și salvarea politicienilor corupți. Legiferarea in folos propriu nu este o soluție pentru România, pentru că nu face decât să slăbească statul de drept și să ne slăbească, pe noi, ca națiune.

Senator PNL Vâlcea

Romulus Bulacu

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.