PERCHEZIȚII în VÂLCEA: Grupare de traficanți de droguri, destructurată! Liderul, prins la Nicolae Bălcescu

UPDATE 2: Cei trei traficanţi de droguri care cultivau cannabis în comuna vâlceană Nicolae Bălcescu, iar ulterior vindeau drogurile, au domiciliul în Bucureşti. Ei au fost duşi miercuri în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea, doi dintre ei fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar unul fiind plasat în arest la domiciliu. Iată cine sunt traficanţii de droguri puşi sub învinuire de DIICOT Vâlcea: Trandafir Mihai Adrian, Buga Robert şi Toma Cosmin Marius. 

UPDATE: În urma percheziţiilor de marţi, 9 august 2016, cinci persoane au fost duse la audieri, dintre care patru sunt suspecţi. Procurorii DIICOT Vâlcea au decis să reţină trei dintre bănuiţi, ei fiind duşi în dimineaţa zilei de miercuri, 10 august, în faţa judecătorilor vâlceni cu propunerea de arestare preventivă.

Descinderi in judetul Valcea, o grupare de traficanti de droguri fiind vizata. Perchezitiile au avut loc marti, 9 august 2016,  fiind efectuate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ( DIICOT) – Biroul Teritorial Vâlcea,  împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea. Este vorba despre 5 percheziții domiciliare si, asa cum spuneam, oamenii legii au vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astfel, anchetatorii au descoperit că, începând cu luna mai 2016, suspectul T.M.A a constituit un grup infracțional organizat la care au aderat ulterior mai multe persoane și care a avut scop cultivarea, supravegherea și îngrijirea unei plantații de cannabis.

“În urma investigațiilor efectuate în cauză s-a constatat că înființarea culturii a avut loc într-un solar amplasat în curtea unui imobil achiziționat de către liderul grupului infracțional, situat pe raza comunei Nicolae Bălcescu, într-o zonă izolată, fiind monitorizată în permanență de către doi membri ai grupului infracțional organizat ce locuiau într-o rulotă campată în curtea respectivă.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate, printre altele, circa 256 plante de cannabis.

Valoarea aproximativă a cantității de substanță interzisă ce urma să fie produsă de plantația depistată este de minim 100.000 euro.

Acțiunea s-a efectuat cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești” – precizeaza DIICOT Valcea.

[supsystic-gallery id=46]

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like