VÂLCEA: Trei dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni rutiere pe şoselele din judeţul Vâlcea.

Unul dintre aceştia este Gheorghe D., din localitatea Băbeni, care la data de 08 august a.c., în jurul orei 23.30, a fost prins de poliţişti conducând un autoturism pe D.N. 64, deşi avea dreptul de conduce suspendat. Pentru acest motiv, omul s-a ales cu un dosar penal.

Un alt şofer prins în „flagrant” de poliţiştii vâlceni este Ion V., din comuna Murgaşi, jud. Dolj, care la data de 08 august a.c., ora 18.10, a fost depistat în timp ce conducea pe str. Tudor Vladimirescu din oraşul Bălceşti, un autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză, s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau înregistrat prevăzut şi pedepsit de art. 334, alin. 1 din Codul Penal.

Cel de-al treilea conducător auto căruia i s-a întocmit dosar penal luni, 8 august 2016, este Cosmin N., de 34 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Acesta conducea un autovehicul pe DN 64, pe raza localităţii Mihăeşti, iar poliţiştii care l-au oprit în trafic au constatat că maşina nu era neînmatriculată, numărul de înmatriculare afişat fiind fals.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.