Mesaje sfâșietoare după moartea fiului judecătoarei din Petroșani, care a decedat la Brezoi – Vâlcea

 

Prietenii lui Mircea Golgoțiu, tânărul mort într-un grav accident rutier în județul Vâlcea, au transmis mesaje emoționante pe pagina acestuia de Facebook. Mircea Golgoțiu a împlinit 21 de ani în urmă cu câteva zile, pe data de 28 iulie. Iată câteva din mesajele postate de prietenii tânărului decedat:

„Am sperat pana in ultima clipa ca nu e adevarat. Din pacate, ai plecat asa repede, nimeni nu s-ar fi asteptat, ai lasat un gol in sufletul tuturor. Nu asa trebuia sa se termine! Acum nu mai e nimic de facut, putem doar sa ne luam ramas bun si sa te pastram in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag, sper sa ne reîntâlnim candva!”

„Ne este greu sa găsim cuvintele potrivite acum cand am aflat ca ființa atât de Draga noua a plecat pentru todeauna . O lumânare aprinsa si gândurile noastre sunt alături de tine ….”

„Ridic fruntea spre cer și mă rog ca să fii bine acolo unde ești !!! Dumnezeu să te odihnească în pace frățioare!!!!”

„Prietene, s-a lăsat noaptea de tot, cât de frumoase au fost ultimele clipe cu tine. Nu credeam o clipă că vei păți așa ceva. Dumnezeu să te aibă în grijă Mirciulică”

„Încrezător, vesel mai mereu, om cu caracter de fier, calități pe care greu le întâlnești la cineva. Nimeni nu o să te uite, deseori un exemplu pentru toți care te-au cunoscut. Ne vom revedea odată, până atunci, ai grijă de tine!”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mircea. Condoleante indureratei familii. In astfel de momente cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa dea putere familiei sa depaseasca acesta cumpana grea a vietii. Vei ramane mereu in amintirea noastra si in sufletele noastere prieten drag. Nu te vom uita niciodata.”

„Coleg, prieten si frate ma bucur ca te-am cunoscut si iti multumesc pt. cat m-ai ajutat in liceu si pentru vremurile ce le- am trait noi Condoleante, nu pot sa concept ca nu te voi mai vedea…”

sursa: hunedoaralibera.ro/

loading...

You May Also Like

2 thoughts on “Mesaje sfâșietoare după moartea fiului judecătoarei din Petroșani, care a decedat la Brezoi – Vâlcea

  1. condoleante ai fost frumos dar sa st ca tu ai fost de vina ca ai mers cu viteza chiar daca ai mers dumnezeu sa te odihneasca imi pare rau ca ia murit 🙁

  2. acuma asta este te pup bunu dumnezeu sa te odihneasca imi pare rau ca ai plecat dintre noi 🙁 🙁 🙁 🙁
    sa ia grija de tn acolo unde esti 🙁 🙁

Comments are closed.