28 martie 2017

PERCHEZIȚII în VÂLCEA într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor

In aceasta dimineata de marti, 28 martie 2017, 22 de perchezitii au loc in judetul Valcea, dar si in Ilfov, Prahova, Ialomita si Bucuresti. Actiunea le apartine lucratorilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care sunt sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Este vorba de un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestării serviciilor de pază şi service auto, potrivit IGPR.

”Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înregistrat în evidenţa contabilă şi au declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale”- precizeaza IGPR.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat ar fi de circa 7.000.000 lei, iar suma ce formează obiectul procesului de spălare a banilor este de aproximativ 12.000.000 lei.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 4.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.