PERCHEZIȚII: Bărbat din VÂLCEA, ridicat de mascați. El a furat o mașină și mai multe bunuri din județul Olt

Un valcean, care a furat un autoturism si mai multe bunuri dintr-o locuinta din judetul Olt, a fost „vizitat” zilele trecute de politistii si mascatii olteni. Este vorba despre un barbat din Ramnicu Valcea, a carui locuinta a fost perchezitionata de anchetatori.  Valceanul im varsta de 28 de ani a fost condus la sediul IPJ Olt pentru audieri, el fiind retinut si dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

La inceptului anului, chiar in primele zile alea lui 2017, suspectul ar fi intrat cu forta in locuinta unei familii din municipiul Slatina, de unde a furat bunuri in valoare de 80.000 de lei, printre care o masina din garaj, dar si ceasuri, bijuterii, un telefon si bani.

„În urma perchezițiilor, un bărbat, de 28 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a fost condus la sediul I.P.J. Olt, pentru audieri.

Acesta este bănuit că, în noaptea de 01/02.01.2017, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în locuința unei persoane, din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de damă și bărbătești, bijuterii din aur, un telefon mobil și suma de 6.000 lei. De asemenea, ar fi sustras și autoturismul, din curtea locuinței.

La percheziții, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri, pe care persoana vătămată le-a recunoscut ca fiind sustrase din domiciliul său” – precizeaza IPJ Olt.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.