Poliţiştii din Vâlcea au ajutat la prinderea unor traficanţi de droguri periculoşi din Dolj

Nu mai puţin de 30 de traficanţi de droguri au fost ridicaţi din Dolj joi, 12 ianuarie 2017, de oamenii legii. La acţiunea de prindere a infractorilor periculoşi au participat şi poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din cadrul IPJ Vâlcea.  Este vorba despre o grupare infracţională destul de extinsă, care era specializată în trafic de droguri de risc şi de mare risc.

„La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat 34 de percheziții, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Olt, Gorj, Mehedinți, Pitești și Vâlcea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi.

30 de mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc.

Gruparea infracţională ar fi efectuat trafic de droguri de risc şi de mare risc, cannabis şi comprimate MDMA. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al S.R.I.” – precizează Poliţia Română.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.