Un tânăr din Vâlcea a deturnat o mașină din Germania și a vândut-o în România.

Un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, este cercetata pentru deturnarea unui autoturism din Germania, în valoare de 4.000 de euro. Vâlceanul a adus mașina în România și i-a vândut-o unei femei din județul Alba, însă când aceasta a făcut verificările la RAR, a constatat că mașina a fost adusă ilegal de la nemți.

“În data de 13 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27.07.2018.

În urma cercetărilor, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, în valoare de 4000 Euro, din Germania” – precizează IPJ Alba.

Mașina a fost adusă în România în cursul lunii noiembrie 2018, vâlceanul luând-o în condiţii ilegale din Germania. Autovehiculul a fost scos la vânzare la prețul pieţei şi vândut unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

Poliţiştii de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză.

loading...

You May Also Like