UPDATE. Viol în grup. Patru tineri din Vâlcea, arestați după ce au abuzat o fată

UPDATE: La data de 5 ianuarie 2023, instanța Judecătoriei Horezu a dispus arestarea preventivă a celor patru tineri acuzați de viol. Flavius – Florin M., Vasile M., Sandu H. și Andrei Darius R. vor sta după gratii pentru următoarele 30 de zile.

O tânără de 19 ani, din comuna Roești, județul Vâlcea, a fost abuzată sexual de patru indivizi. Totul s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022, însă abia azi, 4 ianuarie 2023, suspecții au fost ridicați de polițiști în urma unor percheziții domiciliare. Cei patru tineri bănuiți în dosar au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, ei fiind reținuți și cercetați pentru comiterea infracțiunii de viol. Procurorul de caz și polițiștii din Horezu vor cere în instanță luarea măsurilor legale împotriva lor.

“Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceștia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roești, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din care 2 pe raza orașului Horezu și 2 pe raza orașului Berbești din județul Vâlcea, au fost descoperite și ridicate mijloace de probă ce au legatură cu fapta cercetată.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii acestora, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești și jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea” – informează Poliția Vâlcea, într-un comunicat oficial.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like