VÂLCEA: Tânăr sechestrat și bătut din cauza unor datorii


Și-a văzut moartea cu ochii atunci când mai mulți indivizi l-au sechestrat și au tăbărât pe el, lovindu-l fără milă. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Popești, județul Vâlcea, care le-a povestit polițiștilor întreaga întâmplare. Omul a mărturisit că întregul conflict a pornit de la niște datorii. În noaptea de 30 martie 2021, el s-a întâlnit pe stradă cu un bărbat, acesta din urmă cerându-i să meargă într-un loc mai retras pentru a vorbit de sumele de bani datorate. Ei bine, pe izlazul unde l-a dus se mai aflau alte trei persoane, care nu au stat la discuții și l-au imobilizat, iar apoi l-au luat la bătaie.

“În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați toți cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, implicați în eveniment, dispunându-se reținerea pentru trei dintre aceștia, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, dar și instigare la comiterea acestor fapte. 

Pentru unul dintre cei trei tineri, a fost luată ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, ceilalți doi urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă” – precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like