ACCIDENT GRAV în Râmnicu Vâlcea. Mai multe ambulanțe au ajuns de urgență. Un bărbat este resuscitat acum

UP-DATE ORA 19.45
Persoana căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. În cauză este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani.
____________

UP-DATE ORA 19.00
Echipajul SMURD se deplaseaza la UPU Vâlcea cu doi copii minori (un copil care prezinta politraumatism si un copil fara marci traumatice)
însoțiți de mama acestora (rănită ușor). Echipajul SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea.
Celei de-a cincea persoane, de sex masculin, i se aplică în continuare manevre de resuscitare.

___________

Pompierii vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor medical la un grav accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, în zona Nord, la ieșirea spre Bujoreni. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe SAJ.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și cinci ocupanți (trei adulți si doi minori), dintre care un adult încarcerat. Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Misiune în dinamică”, a anunțat ISU Vâlcea.

You May Also Like