Vâlcean arestat după ce a înșelat un spaniol cu aproape 30.000 de euro

/

A pus o mașină la vânzare, a încasat în avans aproape 30.000 de euro pe ea, dar nu a mai livrat autoturismul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi comis infracțiunea în Spania. Păgubitul a depus plângere penală, iar acum, deși au trecut mai bine de trei ani de la faptă, autoritățile spaniole au emis un mandat de arestare pe numele vâlceanului. Ca urmare, ieri, 21 iunie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea l-au identificat pe bărbatul din Râmnicu Vâlcea și l-au încătușat.

“Era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, constând în aceea că, la data de 23.04.2019 persoana vătămată l-a contactat, pentru a cumpăra un autovehicul, transferându-i astfel acestuia suma de 29.400 euro, fără a primi însă bunul în cauză.

Bărbatul a fost încarcerat, pentru 30 de zile, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autoritățile judiciare din Spania” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like