18 septembrie 2016

ANM: Se schimbă vremea! Ploi, vânt, vijelii și grindină! Județul Vâlcea e vizat…

Meteorologii de la Agentia Nationala de Meteorologie au emis in aceasta dimineata de duminica, 18 septembrie 2016, o avertizare de vreme rea pentru mare parte din zonele tarii, in care se incadreaza si judetul Valcea.

Asadar, intervalul 18 septembrie, ora 18.00 a 20 septembrie, ora 18.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină.
„Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminică, 18 septembrie şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării.
Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.
Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara” – precizeaza meteorologii.

Foto: Catalin Vezetiu Facebook

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.