30 octombrie 2016

ATAC: Un bărbat din Vâlcea a înjunghiat trei persoane la Sibiu

Caz incredibil la Sibiu, acolo unde un bărbat din Vâlcea a înjunghiat trei persoane în plină stradă. Tragicul eveniment a avut loc în această seară de duminică, 30 octombri 2016, iar potrivit jurnalistilor de la oradesibiu.ro, răniţii au fost transportaţi la spital. Agresorul este un bărbat de 47 de ani din Vâlcea, iar atacul s-a produs în stația de Tursib de pe Calea Dumbravii, din fața băncii Raiffeisen. Barbatul este, se pare, un om al străzii.

Martorii le-au povestit jurnalistilor din Sibiu că vâlceanul  a înjunghiat o femeie, ce se afla în stația de autobuz, iar mai apoi a sărit asupra unui taxi care pleca din stația aflată în apropiere. A intrat în mașină și a atacat cu cuțitul șoferul și o altă femeie. Victimele au ajuns la Spitalul Județean și sunt în afara oricărui pericol, având doar răni superficiale.

Bărbatul din Vâlcea a fost arestat, iar poliţiştii afirmă că acesta ar fi într-o stare de agitaţie şi se presupune că ar fi consumat substanțe halucinogene, acesta fiind complet incoerent.

Vom reveni!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.