Călimăneşti – raiul distracţiei! Resorturile de lux au pregătit pachete speciale de sărbători

 

Staţiunea Călimăneşti-Căciulata din Vâlcea se dezvoltă şi se dezvoltă frumos. În ultimii ani a devenit deja raiul distracţiei, aici făcându-se investiţii importante atât în mediul privat, cât şi în cel administrativ. Au apărut ca peste noapte piscine în interior, bazine exterioare cu apă termală, aqua park-uri, dar şi hoteluri şi restaurante moderne. Aşa a devenit staţiunea Călimăneşti – Căciulata renumită în toată ţară, dar în afara graniţelor ei. Aici vin oameni din toate colţurile României, de la cei mai mici la cei mai mari şi în mod cert nu au cum să se plictisească.

Spre exemplu, turiştii care aleg să-şi petreacă sărbătorile de iarnă la Hotel Orizont vor avea distracţia garantată. Mai mult, vor avea acces la spa-ul luxos al hotelului şi, în acelaşi timp, vor putea admira munţii şi Valea Oltului direct din camerele şi terasa resortului.

„Lumea poate să meargă la izvoare să bea apă, să se odihnească şi să se simtă cu adevărat ca la Karlovy Vary sau la Nürnberg sau orice altă staţiune modernă din Europa” – susţine Constantin Vlăduţu, managerul Hotel Orizont, într-o declaraţie dată celor de la stirilekanald.ro. Pentru a vedea ofertele speciale de sărbători la acest resort de lux, puteţi accesa link-ul următor: http://www.hotel-orizont.ro/category/oferte/.

Dacă vă lipseşte vara şi bălăceala din piscine, atunci nu rataţi un Crăciun sau un Revelion în staţiunea Călimăneşti – Căciulata. Aici şi cele mai friguroase şi deprimante zile se transformă în zile încântătoare, pline de distracţie. Grăbiţi-vă, nu mai sunt multe pachete disponibile.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.