CONTROALE la terasele, barurile, fast-food-urile şi piscinele din RÂMNICU VÂLCEA şi OCNELE MARI

 

În ultima perioadă, prefectul de Vâlcea, Radu Renga, şi-a trimis corpul de control pe la o bună parte din unitățile de alimentaţie și folosință publică din judeţul nostru. La începutul acestei săptămâni însă, reprezentanţii Prefecturii au verificat barurile, restaurantele, terasele, fast-food-urile şi cofetăriile din municipiul Râmnicu Vâlcea și orașul Ocnele Mari, controlul vizând verificarea modului cum sunt respectate condițiile igienico-sanitare, normele de igienă sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și protecției consumatorului.

În doar două zile, mai exact în perioada 1-2 august 2016, au fost controlate 7 unități de alimentație publică. În municipiul Râmnicu Vâlcea a fost verificată o unitate de alimentație publică de tip restaurant,  care a fost sancționată cu sancțiune contravențională sub formă de amendă în cuantum de 800 lei și avertisment. Tot în municipiu au mai fost controlate alte 2 unități de alimentație publică de tip fast-food dintre care una a fost sancționată cu sancțiune contravențională sub formă de amendă în cuantum de 2000 lei și avertisment, iar 1 unitate a primit recomandări pentru respectarea în continuare a legislației din domeniu în vigoare;

În ceea ce priveşte orașul Ocnele Mari aici au fost luate la „puricat” trei unități de alimentație și folosință publică de tip hotel-restaurant-piscine, dintre care 2 unități au fost sancționate cu sancțiuni contravenționale sub formă de amendă în cuantum  de 1000 lei, una dintre ele primind  avertisment, iar 1 unitate a primit recomandări pentru respectarea în continuare a legislației din domeniu în vigoare. De asemenea, tot la Ocne a mai fost controlată o unitate de alimentație și folosință publică de tip hotel-restaurant fost sancționată cu sancțiune contravențională sub formă de amendă în cuantum de 2000 lei.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.