DIANA a adaugat un nou produs in portofoliu – Carnatii Extra Cascaval

COMUNICAT DE PRESĂ

Suntem bucurosi sa anuntam lansarea unui nou produs – Carnatii Extra Casvacal. Reteta produsului a fost analizata, modificata si perfectionata pe parcursul a mai multe luni de zile, pentru a rezulta un produs bun, o combinatie savuroasa intre carnea de porc si gustul intens de cascaval.

​Ideea lansarii acestui produs a pornit de la un produs existent in catalogul nostru – Carnaciorii cu Cascaval. Un produs foarte apreciat de clientii si consumatorii finali ai produselor DIANA. In timp ce Carnaciorii cu Cascaval sunt perfecti pentru gratar, acest sortiment nou se preteaza foarte bine pentru gatitul in gospodaria proprie, avand si un procedeu de preparare nou pe piata. Carnatii Extra Cascaval se fierb 2 minute in apa clocotita, apoi se gatesc la tigaie pentru o textura si un gust deosebit.

​Mesajul call to action care insoteste produsul in comunicare este “Buni de te lingi pe degete”. Am ales acest mesaj pentru ca textura cremoasa a cascavalului te face sa il savurezi pana la ultima bucata si sa iti doresti cu siguranta sa il consumi in continuare.

​Lansarea Carnatilor Extra Casvaval s-a realizat in prima faza in cadrul retelei de magazine DIANA, retea care numara in prezent 43 de unitati din 4 judete din tara: Valcea, Olt, Gorj si Arges. In momentul de fata produsul este disponobil si clientilor din traditional trade ai Abatorului si Fabricii de Mezeluri DIANA. Pana in momentul de fata feedback-ul clientilor a fost unul foarte bun, feedback care se transpune si in nivelul vanzarilor.

​Promisiunea brandului DIANA este sa isi pastreze in continuare nivelul de calitate al produselor si serviciilor si a aduca pe piata noi produse, dar si ambalaje noi pentru a satisface toate gusturile.

Biroul de presă

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.