16 februarie 2017

Alți trei TINERI din RÂMNICU VÂLCEA au fost prinși cu DROGURI

Din ce in ce mai dese incidentele privind consumul de droguri in Ramnicu Valcea. Si in data de 15 februarie 2017, in jurul orei 17.00, alti trei tineri au fost prinsi de politistii Politiei Municipiului Ramnicu Valcea – Biroul Ordine Publica avand asupra loc substante interzise. Iata ce spune IPJ Valcea:

„Politistii au depistat pe strada Lacului, punctul Foişoare, trei tineri, cu vârstele de 20, 21 şi 23 de ani, care deţineau într-un autoturism 2 cutii metalice (grindere) de măruntire, 9 plicuri transparente în care se aflau resturi vegetale mărunţite de culoare verde-oliv, un cântar electronic, un dispozitiv de preparat ţigarete, folii de hârtie pentru preparat ţigarete, filtre de hârtie pentru preparat ţigarete şi o folie de pastile Sedatif – PC.
Tânărul de 20 de ani a declarat că bunurile îi aparţin, le deţine pentru consum propriu şi le – a cumpărat de la persoane necunoscute.
Având în vedere suspiciunea că bunurile deţinute de aceştia sunt interzise la deţinere, poliţiştii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor”.

You May Also Like

One thought on “Alți trei TINERI din RÂMNICU VÂLCEA au fost prinși cu DROGURI

  1. Pe Garoi cand il arestati ? Dar pe Suciu si Dogaru ? Astia sunt o parte din traficantii din Ramnic . Stie si militia dar are comision 🙂 !

Comments are closed.