Evazionist din Vâlcea, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Condamnare de trei ani de inchisoare cu executare pentru un barbat de 31 de ani din Ramnicu Valcea. Omul a fost pedepsit pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala, iar zilele trecute politistii de la IPJ Valcea l-au incatusat si l-au transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi.

Condamnarea a fost data de magistratii Tribunalului Vâlcea, iar valceanul trimis la inchisoare este M. Vasile, de 31 de ani.

„S-a reţinut faptul că bărbatul, în calitate de administrator, în perioada iulie-noiembrie 2008 nu a înregistrat în evidenţele contabile mai multe operaţiuni comerciale de livrare marfă şi nu a înregistrat veniturile astfel obţinute. A fost creat un prejudiciu al bugetului consolidat al statului în sumă de 362898,59 de lei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei” – precizeaza IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.