TRAGEDIE în VÂLCEA. Ea este mămica care a murit după ce şi-a hrănit bebeluşul!

UPDATE: Tânăra de la Olanu care a decedat marţi dimineaţa se numea Alina (foto stânga), iar în urma autopsiei s-a constatat că ea ar fi suferit un infarct. Era cunoscută cu probleme cardiace, ea urmând un tratament pe care i l-au prescris medicii imediat după ce a suferit o operaţie de cezariană.

Dramă într-o familie din comuna Olanu, judeţul Vâlcea. O mămică de 29 de ani a murit în această dimineaţă de marţi, 24 octombrie 2017, după ce şi-a hrănit bebeluşul. Femeia s-a trezit dis-de-dimineaţă pentru a-şi alăpta copilaşul de doar câteva luni, iar după aceea ea s-a băgat din nou la somn. Numai că, în timp ce dormea, familia spune că tânăra a început să aibă frisoane şi să tremure necontrolat. Rudele au chemat imediat ambulanţa, însă cadrele medicale nu au reuşit să facă nimic pentru ea, deşi au resuscitat-o minute în şir.

„Apelul a fost făcut în jurul orei 08.29, însă, din păcate, când au ajuns colegii mei acolo tânăra era deja decedată. Se pare că decesul a fost precedat de convulsii, iar familia susţine că tânăra a suferit şi de o hipertensiune de sarcină” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Vâlcea.

„Este o adevărată tragedie. Suntem cu toţii şocaţi de cele întâmplate. Singurul lucru pe care îl ştiu este că s-a trezit de dimineaţă, a dat să sugă copilului, iar apoi a avut nişte frisoane, au chemat ambulanţa, dar degeaba. Tânăra a murit! Este mare păcat!” – ne-a spus primarul comunei Olanu, Gheorghe Anghel.

Sursa foto: Facebook

loading...

You May Also Like