FOTO-VIDEO: Doi vâlceni au MURIT într-un incendiu la MUEREASCA

UPDATE: Incendiul a avut loc la ora 05.37, cand pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Muereasca.
Până la stingerea incendiului, au ars: casa, construită din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de circa 72 mp; o anexă (atelier) pe o suprafață de aproximativ 24mp. La vecin, au ars: acoperișul unei anexe (depozit de furaje), construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 72 mp și acoperișul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 10 mp.
Din nefericire, proprietarii, în vârstă de 50 ani(fiul) și de 86 ani(mama), au fost găsiți decedați. A fost necerară intervenția echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat la un atac de panică suferite de proprietara anexei afectate. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi căderea jarului, din mijlocul de încălzire, pe lemn.

Incendiu devastator in comuna Muereasca, judetul Valcea, in aceasta dimineata de joi, 2 martie 2017, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata. Este vorba de un incendiu la o casa din lemn, iar acoperisul unei alte locuinte a luat si el foc, iar proprietara a facut atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.