FOTO/VIDEO. Liderul de sindicat de la Ambulanța Vâlcea a intrat în greva foamei

Proteste și la Ambulanța Vâlcea! Liderul de sindicat din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vâlcea, Alexandru Comănescu, a decis să intre în greva foamei la București, iar gestul său a fost susținut de ambulanțierii din județ, care timp de două pre au protestat în fața instituției.

Liderul de sindicat din Vâlcea s-a alăturat președintelui Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România (FNSAR), Gheorghe Chiş, şi alor trei lideri de sindicat din ţară. Protestatarii spun că sunt nemulţumiţi pentru că prin proiectul de lege privind sistemul public de pensii, votat luni în Camera Deputaţilor, au fost eliminate anumite sporuri pentru unii angajaţi din serviciile de ambulanţă şi sunt decişi să continue protestele în fiecare zi până când se va reveni asupra acestei decizii. De asemenea, un alt motiv invocat de manifestanți este legat de condițiile de muncă necorespunzătoare.

„Am decis să mă alătur preşedintelui Federaţiei Naţionale Sindicale <Ambulanţă> din România în greva foamei începând cu data de ieri, orele 18.00. Vom rămâne aici până când vom reuşi să avem anumite lucruri pozitive pentru colegii noştri din ţară. Am intrat în greva foamei din cauza faptului că s-a votat ieri eliminarea condiţiilor speciale de muncă ale personalului operativ din serviciile de ambulanţă. Încă o dată spun că aşteptăm ca politicienii să-şi îndrepte faţa către noi, atât premierul României, ministrul Sănătăţii şi domnul preşedinte Iohannis. Aşteptăm să fim invitaţi ca lucrurile să intre pe făgaşul normal”, a transmis liderul sindicaliştilor din Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vâlcea, Alexandru Comănescu. Întreaga declarație a acestuia, în clipul de mai jos:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like