ŞOCANT! Patronul unui magazin din Runcu şi-a dat foc în faţa primăriei! Întreaga poveste aici!

 

Tragedie în această dimineaţă în localitatea Runcu, judeţul Vâlcea, acolo unde patronul unui magazin din localitate şi-a dat foc în faţa primăriei. S-a întâmplat la primele ore ale dimineţii, când în instituţie nu se afla decât femeia de serviciu.

Sinucigaşul este Vlad Teclici, care deţinea un magazin mixt şi un bar lângă gospodăria sa. Omul era cunoscut în localitate ca fiind o persoană conflictuală, el având se pare procese deschise cu mulţi dintre vecinii săi. Ce l-a determinat totuşi să se sinucidă în faţa Primăriei Runcu? Soţia sa spune că era supărat în ultima perioadă pentru că nu-i mai mergeau afacerile. De altfel, el susţinea că declinul magazinului său a început în momentul în care primarul localităţii a autorizat deschiderea unui alt magazin mixt, de acelaşi profil, chiar în apropierea afacerii sale.

Din această cauză, Vlad Teclici se pare că l-a reclamat în mai multe locuri pe edil. Şi cum se pare că nu a rezolvat nimic, atunci el a decis să recurgă la un protest radical în faţa Primăriei Runcu. Astfel că, în această dimineaţă, el şi-a îmbibat hainele cu combustibil, s-a urcat în maşină, a mers în faţa instituţiei şi şi-a dat foc. Din păcate, omul a avut arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar ambulanţierii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.