FOTO – HULIGANISM ELECTORAL la VÂLCEA!

 

Dacă vă gândeaţi că doar în fotbal se întâlnesc huliganii, ei bine iată că au apărut şi în politică. A început de doar câteva zile campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, însă anumiţi candidaţi sunt deja „vânaţi” de contracandidaţii lor, devastându-le afişele electorale şi producându-le pagube. Este vorba despre candidatul independent Romeo Rădulescu, care în ultimele zile şi-a găsit afişele electorale rupte în mai multe locaţii din municipiul Râmnicu Vâlcea. Pe lângă evidenta încălcare a legii, adversarii săi politici mai sunt lipsiţi şi de bunul-simţ elementar. În altă ordine de idei, Romeo Rădulescu pare a fi un contracandidat redutabil pentru partide, politicienilor autohtoni fiindu-le se pare frică de faptul că independentul va rupe multe voturi.

„Oh, credeați că s-a oprit?! Recidivă de campanie murdară la nici două zile! Din nou afişele mi-au fost smulse de pe panouri. Doar cei care nu dau doi bani pe lege, cu impresia că oraşul le este ogradă proprie pot ajunge la asemenea demonstraţii de ură” – a precizat candidatul independent Romeo Rădulescu, pe pagina sa oficială de Facebook.

[supsystic-gallery id=74]

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO – HULIGANISM ELECTORAL la VÂLCEA!

  1. La modul cum alaturati pozele ,se poate trage concluzia gresita ca cei din poza dreapta au rupt afisul si le-au pus pe al lor.Nu mai faceti asemena greseli de incepator in ale jurnalismului…sau e intentionat paralelismul pozelor?!

  2. Concluzii trase de dvs si de nimeni altcineva. Dupa cum bine vedeti, pe panouri sunt afise de la diferite partide, iar nimeni nu aduce nicio acuzatie nimanui. Nu e treaba noastra sa acuzam, ci sa tragem un semnal de alarma ca cineva incalca legea.

  3. Atunci ce rost au pozele din dreapta…si in drum spre munca,de dimineata,mai erau si alte afise rupte si nimeni nu a mai spus nimic…unii inventeaza povesti pentru a se victimiza.Publicitatea negativa…tot publicitata este.

Comments are closed.