3 noiembrie 2016

INCENDII în VÂLCEA: Două case au fost cuprinse de flăcări…

Două case de locuit din judeţul Vâlcea au fost cuprinse de flăcări miercuri, 2 noiembrie 2016, pompierii militari de la ISU Vâlcea fiind nevoiţi să intervină de urgenţă.

Primul incendiu a avut loc în jurul orei 15:17, în comuna Perișani, sat Mlăceni, casa de locuit aflată în proprietatea unei femei – C.M. – luând foc după ce jarul din sobă a căzut pe podeaua din lemn. Aşadar, flăcările s-au declanșat la bucătăria de vară aflată în prelungirea locuinței, iar până la stingerea incendiului, au ars : structura din lemn a bucătăriei cu învelitoare din plăci de azbociment în suprafata de 16 mp., aproximativ 4 mp. din acoperișul casei de locuit construit din lemn și obiecte de mobilier și textile. După aproximativ o jumătate de oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să cuprindă întreaga locuință și anexele din apropiere.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc la ora 22:24, în oraşul Bălcești, pe strada Palei, la locuinţa numitei A.M. Până la stingerea incendiului, au ars: aproximativ 35 mp. din acoperișul casei de locuit construit din lemn, cu învelitoare din tablă. După aproape o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri din apropiere. La ora actuală se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului.

 

You May Also Like