NEWS ALERT. Coronavirus într-un cămin de bătrâni din VÂLCEA. Asistentă testată pozitiv

O asistentă în vârstă de 34 de ani a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Ea îşi desfăşoară activitatea la Căminul de Bătrâni de la Zătreni, azil aflat în subordinea DGASPC Vâlcea. Rezultatul s-a aflat azi, 26 iunie 2020, cadrul medical fiind transportat cu izoleta la Râmnicu Vâlcea.

Medicii de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea au mers deja acolo şi au făcut ancheta epidemiologică. O parte din angajaţi au fost trimişi la Spitalul Drăgăşani, acolo unde li s-au prelevat probe pentru a fi testaţi pentru COVID-19, iar zilele următoare vor fi testaţi şi cei peste 90 de bătrâni internaţi în Centrul Zătreni.

Este deja al 5-lea caz de coronavirus la nivelul DGASPC Vâlcea, iar îngrijorător este că acum virusul a intrat într-un centru unde beneficiari sunt bătrâni bolnavi şi vulnerabili.

“Situaţia este una dramatică în zona, se ştia că azilele sunt cu probleme şi nu au luat nicio măsură pentru prevenire. Altă asistentă, colegă cu cea infectată, se ocupă cu comercializarea ciupercilor în zonă, în ultimele zile luând contact cu sute de persoane. Vă daţi seama ce înseamnă asta dacă şi respectiva este infectată? Un nou focar imens datorită incompetenţei autorităţilor!” – este mesajul unui cetăţean din zonă, îngrijorat de situaţia de la Zătreni.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like