NEWS ALERT: Corpul de control al ministrului, în verificări la Garda de Mediu Vâlcea și la Protecția Mediului Vâlcea

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, in urma cu putin timp la Valcea , ca in urma unor sesizari primite a decis ca , incepand de marti, 29 august 2017, sa trimita Corpul de control al ministrului in verificari la Garda de Mediu Valcea si la Agentia pentru Protectia Mediului Valcea, pentru a vedea dacă au respectat legea în privinţa gropii de gunoi de la Măldăreşti.

“Văzând în continuare că sunt comentarii referitoare la faptul că Garda de Mediu Vâlcea şi Agentia pentru Protecţia Mediului Vâlcea nu ar fi respectat legea, am considerat să trimit Corpul de control. In urma raportului care imi va fi adus la cunostinta, nu voi ezita sa iau hotarari care să fie punctuale, chiar daca anumite persoane trebuie sa plece din functie. Pe mine mă interesează ca legea să fie respectată. Siguranta cetateanului primeaza şi este mai importantă decât orice lege de pe faţa pământului” – a declarat ministrul Mediului.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “NEWS ALERT: Corpul de control al ministrului, în verificări la Garda de Mediu Vâlcea și la Protecția Mediului Vâlcea

  1. Ce minunatie declara Ministrul Mediului ! ( ,, SIGURANTA CETATEANULUI PRIMEAZA SI ESTE MAI IMPORTANTA DECAT ORICE LEGE DE PE FATA PAMANTULUI “”) Dar stiti ca orice minune dureaza trei zile !? S-a mai auzit ceva in legatura cu controlul efectuat la GNM si APM . A avut loc vre-o destituire ? Eu asteptam un raspuns de la Ministerul Mediului din 2015 tot in legatura cu poluare toxica dar in plus si fonica.Mi-am luat gandul ca il voi mai primi vreodata acel raspuns.A fost o iufa de moment dupa care s-a asternut linistea. ,,ORICE MINUNE TINE TREI ZILE “”

Comments are closed.