BĂRBAŢII care au SECHESTRAT un taximetrist la OBÂRŞIA LOTRULU au fost trimişi în JUDECATĂ!

 

Probe indubitabile au avut împotriva lor poliţiştii şi procurorii, reuşind să-i trimită în judecată în mai puţin de o lună. Este vorba despre cei trei bărbaţi din judeţul Gorj, care au sechestrat şi agresat un taximetrist ce-i transporta de la Novaci în judeţul Vâlcea, la Voineasa – Obârşia Lotrului. Cazul a fost prezentat în exclusivitate de Gazeta Vâlceană, iar totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 iulie 2016.

Pe drumul dintre Novaci şi Obârşia – Lotrului, beţi fiind, cei trei clienţi au început să-l agreseze pe taximetristul Constantin Florin P., iar, la un moment dat, l-au dat jos de la volan şi l-au băgat în portbagajul maşinii. Pe drum, autovehiculul s-a defectat însă şi atunci agresorii i-au dat drumul victimei din portbagaj, ordonându-i să rezolve problema cu maşina şi să-i ducă la o pensiune de la Obârşia Lotrului. Numai că, taximetristul a profitat de moment şi de beţia indivizilor şi a reuşit să scape, sunând la 112.

Suspecţii au fost prinşi în cele din urmă, după ce s-au instituit filtre ale poliţiei pe toate drumurile, iar poliţiştii, jandarmii şi forţele speciale au împânzit zona. După prinderea agresorilor, ei au fost duşi la IPJ Vâlcea pentru audieri, poliţiştii lucrând la caz până seara târziu, atunci când au decis să-i reţină pe cei trei bărbaţi din Novaci, acuzându-i de agresiune, furt, distrugere şi lipsire de libertate.

Astfel, suspecţii Gergely-Deme Gheorghe Adelin – zis Buţi, Ştefănoiu Florentin – zis Calu, şi Manta Ion Dragoş au fost duşi, luni, 1 august 2016, în faţa instanţei de judecată a Judecătoriei Brezoi, magistraţii luând decizia de a-i aresta preventiv pentru 30 de zile.

La nici o lună de la producerea nefericitului eveniment, mai exact în data de 22 august 2016, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au luat decizia de a-i trimite în judecată pe cei trei agresori, acuzându-i de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă săvârşită în circumstanţe agravante. Astfel, Gergely-Deme Gheorghe Adelin – zis Buţi, Ştefănoiu Florentin – zis Calu, şi Manta Ion Dragoş vor răspunde în faţa magistraţilor pentru faptele lor, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la 7 ani de închisoare.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.