NEWS ALERT: Incendiu la fabrica fiului deputatului vâlcean Lovin

UPDATE 9.01.2017 : Conform ISU Vâlcea, cauza probabilă a producerii incendiului la fabrica fiului deputatului Lovin ar fi fost producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor. Până la stingerea incendiului, au ars: 400 saci de rafie, aproximativ 5 mc lemn de foc pungi de hârtie, arome, coloranți și s-au degradat două motostivuitoare, instalația de ambalare și alte materiale din hală.

 

Incendiu de proportii in aceasta dimineata de duminica, 8 ianuarie 2017, in zona Copacelu, din Ramnicu Valcea. Fabrica fiului deputatului valcean Dumitru Lovin – Cosmin Lovin – a luat foc, iar trei autospeciale au mers la fata locului pentru a stinge flacarile.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 10.15, iar pagubele sunt insemnate. Jumatate din hala in care se fabrica nisip ecologic pentru pisici a fost mistuita in incendiu. De asemenea, si cateva utilaje au ars. Cosmin Lovin, proprietarul fabricii, nu banuieste la aceasta ora ca ar fi vorba de o mână criminala.

Vom reveni cu amanunte.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.