TINERI prinși cu DROGURI în cartierul OSTROVENI din RÂMNICU VÂLCEA

Trei tineri din orasul Brezoi, judetul Valcea, au fost prinsi consumand droguri pe raza municipiului Ramnicu Valcea, in cartierul Ostroveni. Ei au fost depistati de jandarmii valceni in seara zilei de 24 ianuarie 2017, in jurul orei 23.00. Tinerii au recunoscut ca au cumparat drogurile de la o persoana necunoscuta pentru a le consuma. Ei s-au ales cu dosare penale.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea(Cartier Ostroveni),au observat un autoturism de culoare albastră,staționat,în care se aflau mai multe persoane.
Având în vedere ora târzie,zona slab iluminată și retrasă,jandarmii au acționat la identificarea persoanelor aflate în autoturism,moment în care aceștia au început să aibă un comportament suspect.
În urma efectuării controlului corporal preventiv și percheziției autoturismului, jandarmii au constatat existența unei bucăți de staniol în interior aflându-se resturi vegetale de culoare brun-verzuie, sub scaunul din față-stânga al șoferului.
Din relatările celor trei tineri ,respectiv D.N.A de 24 ani , G.A.N de 20 ani și R.R.D de 21 ani având domiciliul toți trei în orașul Brezoi,a reieșit faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma o ţigară confecţionată artizanal cu fragmente vegetale.
Tot pesoanele în cauză au mai menţionat faptul că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută, pentru care au plătit suma de 50 lei.
Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor” – precizeaza Jandarmeria Valcea. Foto: arhiva

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.