Tinerii vâlceni, SMART în online!

Pe 31 ianuarie, Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea a găzduit evenimentul intitulat Cyber Smart Academy, aflat deja la ediția a doua. Acesta este un proiect unic în România, care, iată, se desfășoră tocmai la Râmnicu Vâlcea. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-a oferit mai multe informații despre acest proiect, unul pe care l-a numit „de sufletˮ.

„Pericolele din mediul online sunt reale, există și, pentru asta, am pornit acest proiect unic în România – Cyber Smart Academy. Acesta este menit să-i învețe pe tinerii vâlceni despre securitatea cibernetică. În cadrul celei de-a doua ediții, pe care am organizat-o astăzi, cei peste 300 de tineri prezenți au putut afla, de la specialiști în domeniu, care sunt riscurile la care se expun în mediul online și cum să se ferească de pericolele din social-media. A fost un eveniment interactiv, cu dialoguri interesante. Ca o concluzie, avem tineri frumoși, deștepți și smart în online, care merită toată aprecierea noastrăˮ, a declarat Constantin Rădulescu.

„Îmi este tare drag acest proiect și mă bucur enorm că a fost primit, și de această dată, cu entuziasm de tinerii vâlceni. Îi mulțumesc lui Mădălin Dumitru, pentru că a fost de acord să începem împreună acest proiect frumos în județul Vâlcea. Le mulțumesc și celorlalți speakeri pentru informațiile interesante oferite astăzi tinerilor prezenți. Cyber Smart Academy va continua anul acesta și cu alte campanii de conștientizare a securității ciberneticeˮ, a mai precizat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

loading...

You May Also Like