TRAGEDIE: Un bărbat din Vâlcea a murit în Anglia. Rudele cer ajutor pentru a-l repatria

/

 

Un bărbat de 48 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost găsit decedat în Londra – Anglia, în camera în care locuia cu chirie. Alioşa Canalos şi-a lăsat familia – soţia şi cei trei copii cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani – şi a plecat la muncă în Anglia, pentru a le oferi un trai mai bun. Din păcate, soarta a fost cruntă cu el, în data de 16 iunie 2017 fiind găsit decedat în casă. Cauza morţii încă nu se cunoaşte, pentru că rudele nu au bani pentru a plăti cele necesare în Anglia şi nici pentru a-l repatria şi a-l înmormânta.

De aceea, familia sa a lansat un apel pe Facebook, cerând ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a repatria trupul neînsufleţit al celui care a fost tată, soţ, unchi – Alioşa Canalis.

„Fac un apel catre voi, haideti sa punem toti cate putin si sa ajutam aceasta familie care are nevoie de o suma de bani pentru isi aduce tatal in tara.. Numele meu este Iuliana Maria Udrescu, iar impreuna cu verisorul si sotul am primit tragica veste ca in data de 16 iunie 2017 ruda noastra de gradul I, pe nume Canalos Aliosa, in varsta de 48 de ani, a fost gasit mort in casa. Acesta era domiciliat în Anglia. În momentul de față corpul neînsuflețit aflându-se in spital pentru a se depista cauza mortii. Acesta are acasa 3 copilasi care nu l-au mai vazut de ceva vreme.. cel mai mic dintre ei are varsta de 7 anisori. Tatal lor a plecat de acasa cu gandul de a face bani pentru copilasii lui, sa le ofere un trai mai bun. Ne dorim enorm să il conducem pe ultimul drum însă costurile pentru a-l duce acasă (repatriere) sunt de aproximativ 2500 de lire sterline. Pentru noi si familia lui este o suma destul de mare. Nu ne putem permite această sumă, iar pe această cale apelăm la oricine are bunăvoința să ne ajute şi sprijine financiar. Haideti sa ajutam aceasta familie. Cine doreste sa faca donatii personale o poate face pe str. Argintari, nr 50A, Râmnicu Vâlcea, contact Canalos CLAUDIA 0759.159.320. Va mulţumesc!” – au scris rudele pe Facebook.

loading...

You May Also Like

One thought on “TRAGEDIE: Un bărbat din Vâlcea a murit în Anglia. Rudele cer ajutor pentru a-l repatria

Comments are closed.