30 ianuarie 2017

VÂLCEA: Situaţia drumurilor în judeţ. Pe două şosele se circulă în condiţii de iarnă

Drumarii de la CNAIR anunţă că în judeţul Vâlcea se circulă pe toate drumurile, însă sunt şi două şosele pe care se circulă în condiţii de iarnă. Este vorba despre DN 7A, de la km 54+000 – 86+601, Voineasa şi până la limita judeţul Hunedoara, unde drumul este acoperit partial zapada de 1-2 cm, dar şi de DN 7D km 4+000 – 31+360, Greblesti (Vâlcea) – limita judeţul Arges, unde drumul este, de asemenea, partial acoperit de zapada de 1-2 cm.

Mai mult, Secţia de Drumuri Naţionale Rm. Valcea a acţionat luni, 30 ianuarie 2017, de la primele ore ale dimineţii, cu 16 autoutilaje, raspandind 29 de tone de material antiderapant pe DN 7, DN 7CC , DN 64, DN 67, DN 67B , DN 65C.

De remarcat este şi faptuş că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la burniţă şi la condiţii de formare a poleiului pentru judeţele Olt, Dolj, Vâlcea, Ilfov, Argeş, Teleorman, Giurgiu şi municipiul Bucureşti, iar pentru Bihor, Arad, Timiş şi Maramureş referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură(http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting). Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze corespunzător luminile (de întâlnire, respectiv de ceaţă).

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.