29 ianuarie 2017

S-a urcat scroafa-n copac! Deputatul Neaţă, chirie modică, la cheremul primarului Gutău

Moto: ,,M-am născut cu trei mânuţe,
Nimic mai adevărat
Ce mă fac cu charma asta?
Mă fac, tată, deputat.”
– Florin Chilian (Termopane)

Anunţ umanitar:
Cine doreşte, cine pofteşte, loc (nu de veci) de birou pentru firmă, asociaţie, fundaţie, ONG, etc. să apeleze cu încredere la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, persoană de contact: numitul Gutău Mircia. Ne cerem scuze că nu-i ştim numărul matricol de la puşcărie, dar cine vrea, pentru conformitate, se poate interesa la registratura Penitenciarului Colibaşi, judeţul Argeş. Detaliul este absolut nesemnificativ. N-a contat nici la alegerile din vară! Revenind la subiect, cine doreşte sediu, să apeleze cu încredere la instituţia mai sus nominalizată. Garantăm chirie modică. Şi seriozitate!
Studiu de caz: se ia una bucată poliţist (dăm un nume întâmplător: Eugen Neaţă) cu zero concursuri câştigate pentru funcţiile de conducere din timpul ,,prodigioasei” cariere şi îl trecem prin Partidul Ecologist (sanchi), după care îl înscriem la social – democraţi. Îl facem deputat de Vâlcea şi îi căutăm spaţiu pentru cabinetul parlamentar. Găsim loc la sediul defunctului PPDD pe care vrem să-l atribuim viitorului defunct, PER. Pentru că, din punct de vedere economic, are condiţii de trai mizere (pensie peste 10.000 de lei, la care se adaugă încă 22.000 de lei – salariul de deputat şi venitul forfetar aferent funcţiei), Primăria Râmnicu Vâlcea s-a milostivit şi i-a impus o chirie modică: 72 de lei, lunar.
Cine vrea să urmeze exemplul deputatului ecologisto – social – democrat (ciudată amestecătură politică) are, totuşi, câteva criterii de…satisfăcut: să înrămeze în viitorul sediu, primit de la primărie, celebrul dicton ,,A furat, dar a şi făcut!”, să angajeze o pipiţă ecologistă (dar nu şi ecologizată) pe un salariu confortabil şi să dea bine în presă. Cu banul!

Acest articol pare, la prima vedere, un pamflet. Din păcate pentru realitatea cotidiană din Râmnicu Vâlcea, nu este. Faptele sunt cât se poate de reale, nefardate şi de-a dreptul scandaloase.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.