VÂLCEANCĂ, arestată după ce a RĂPIT un minor în SPANIA

O femeie din comuna Mihaesti, judetul Valcea, a fost arestata dupa ce autoritatile spaniole au emis pe numele ei un mandat european. Valceanca este acuzata ca a rapit un minor. In fapt, femeia si-a luat copilul aflat sub tutela autoritatilor spaniole si a fugit cu el.

„La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o pe A.P., de 23 de ani, din comuna Mihăeşti, care era urmărită internaţional.
Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru răpirea unui minor în data de 5 ianuarie a.c. În fapt, femeia şi-a luat fiul de 11 luni, care se afla sub măsura protecţiei pentru abandon, în baza ordinului emis de autorităţile din GUIPUZKOA, fără acordul autorităţilor tutelare spaniole. Femeie avea programare pentru vizitarea fiului său, iar după ce l-a luat în braţe, s-a apropiat de un autoturism condus de un bărbat şi au fugit de la faţa locului.
Poliţiştii au localizat autoturismul, iar magistraţii au emis mandat de arestare europeană la data de 7 ianuarie a.c.
A.C. a fost a fost reţinută pentru 24 de ore şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Piteşti, pentru demararea procedurilor legale, în vederea predării către autorităţile spaniole” – se arata intr-un comunicat al IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.