Vești bune pentru pasionații de caiace și pescuit din Vâlcea. Calitate la prețuri avantajoase

În mediul de afaceri vâlcean pot fi descoperite afaceri dintre cele mai interesante. Una dintre ele este comercializarea caiacelor pentru agrement și pescuit. SC Danrady SRL cu sediul în județul Vâlcea este unicul distribuitor la nivel național al vestitelor caiace produse de concernul european Galaxy Kayaks. ,,Avem multe comenzi în nord – estul și nord – vestul țării, dar și în Constanța. Din păcate, deocamdată, la Vâlcea nu există o așa mare cerere, deși județul are o hidrografie numai bună pentru acest sport. Vindem caiace cu prețuri ce variază între 400 și 2000 de euro, plus accesorii. Unul dintre punctele noastre forte este că având depozitul în Vâlcea, produsele sunt pe stoc, nu trebuie să așteptăm până vine comanda. De altfel, în toată țara livrăm prin curier rapid și gratuit” – a declarat Radu Argatu, administratorul afacerii. 

Un caiac de 400 de euro deservește o singură persoană, poate fi folosit pentru agrement și este livrat cu echipament complet (padelă, scaun și compartiment etanș). Pentru a-l folosit în siguranță mai ai nevoie doar de o vestă de protecție. Caiacele mai scumpe, de peste 1000 de euro, au motor electric și sunt foarte folosite de pescari, aceasta neînsemnând că nu sunt căutate și pentru agrement. Caiacele Galaxy sunt construite dintr-un plastic extrem de dur (politiernă LLDPE), groase de cinci milimetri, dar ușor de manevrat și cărat. Există și caiace duble, pentru familie (doi părinți și un copil). Ca un argument în plus menționăm că SC Danrady SRL a participat la mai multe târguri outdor din țară. 

Doritorii pot suna la 0741070506 sau scrie pe adresa de mail info@galaxykayaks.ro . Site – ul unde sunt prezentate în amănunt produsele comercializate este www.galaxykayaks.ro

You May Also Like