11 mai 2023

Beat “criță”, a provocat un accident în Râmnicu Vâlcea…

Alcoolemie de aproape 1,50 mg/l în aerul pur expirat și s-a urcat la volan. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Călimănești, care a provocat un accident rutier pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe strada Tudor Vladimirescu.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 54 de ani, din orașul Călimănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu ar fi intrat în coliziune în trafic cu 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,49 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabiliriii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” – informează Poliția Vâlcea.

You May Also Like