17 martie 2023

FOTO-VIDEO. ACCIDENT GRAV pe pârtia TRANSALPINA SKI RESORT. Copil rănit!

UPDATE: Administratorul Domeniului Schiabil Transalpina Voineasa a ieșit public cu precizări în privința accidentului ce a avut loc azi, în urma căruia un copi a fost grav rănit: “Un minor a ieșit de pe pârtie, <off piste> –  în afara suprafeței schiabile balizate  și marcate corespunzător, s-a accidentat și dupa spusele mamei, la 15..20 minute ar fi devenit incoerent și  inconștient. A fost reperat și recuperat imediat de serviciul Salvamont Voineasa și coborât pentru anamneză la baza pârtiei, la serviciul de ambulanță , prezent permanent la baza pârtiei, unde a început să vomite masiv, fapt care, asociat cu momentele de inconștiență, a făcut ca intervenția aeriană să fie solicitată”. 

Accident grav pe pârtia de schi Transalpina Ski Resort, în această după-amiază de vineri, 17 martie 2023. Un copil în vârstă de 8 ani s-a accidentat, lovindu-se grav în zona capului. El se afla pe schiuri în momentul în care a căzut, din motive ce vor fi stabilite ulterior. Copilul era pe pârtie cu mama și cu fratele său mai mic.

Potrivit martorilor, minorul ar fi rămas inconștient circa 20 de minute. Echipajele de la Ambulanța Vâlcea care au ajuns la fața locului i-au acordat primul ajutor, au reușit să-l stabilizeze și l-au transportat până la elicopterul SMURD. Copilul va fi dus la spital pentru investigații medicale suplimentare.

vom reveni!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like