ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA: Pieton lovit pe trotuar şi şofer fugar

În ajunul Crăciunului, un bărbat de 30 de ani a fost accidentat chiar pe trotuar de un şofer inconştiet care a şi fugit de la faţa locului. Totul s-a întâmplat în jurul orei 20.00, când conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria a acroşat cu uşa stânga faţă un pieton care se afla pe trotuar ce aştepa să traverseze strada Calea lui Traian, din zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Şoferul a fost prins după câteva ore, iar poliţiştii au descoperit că avea o cantitate mică de alcool în aerul pur expirat, ducându-l la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

„Conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiştilor, iar în urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui B.I.B, de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu contuzie genunchi stâng.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea l-au depistat pe conducătorul auto în cauză, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Este vorba de M.C.A., de 34 de ani, din comuna Bujoreni, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2001.  Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge” – precizează IPJ Vâlcea.

 

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţistului care efectuează cercetarea locului faptei.

foto: arhiva

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.