ACCIDENT la PRUNDENI: O șoferiță a acroșat un pieton…

La data de 18 decembrie a.c., Poliţia Municipiului Drăgăşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe D.N. 64, pe raza comunei Prundeni, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, autoturismul condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, pe D.N. 64, Km. 67+600 metri, a acrosat cu partea stanga fata, un bărbat de 31 de ani, din comuna Prundeni, care s-ar fi angajat in traversarea străzii, fără să se asigure în mod corespunzator.

In urma testărilor cu aparatul etilotest, a rezultat 0,07 mg/l alcool pur in aerul expirat în cazul conducătoarei auto şi 1,28 mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul pietonului.

Pietonul a fost diagnosticat de către medicii din cadrul Spitalului Municipal Dragasani, cu TCC acut, plagă escorială frontală, traumatism cot şi pumn drept, plăgi superficiale şi durere toracică, investigaţiile urmând a fi continuate la Spitalul Judeţean Vâlcea.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.