VÂLCEAN declarat MORT de medicii de pe AMBULANŢĂ. A intrat în stop cardiac…

Nu mai puţin de 15 situaţii de urgenţă au avut de rezolvat membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea în ultimele 24 de ore, în afara solicitărilor către Ambulanţa Vâlcea.

Paramedicii SMURD au intervenit în localitățile : Livezi, Grădiștea, Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Brezoi, Pesceana, Băile Olănești, Măciuca, Mălaia, Sinești, Băbeni, Prundeni, Budești și Ocnele Mari. Pacienții care au solicitat ajutorul echipelor de intervenție aveau următoarele afecțiuni : junghiuri în zona toracică, o fractură la antebraț, multiple traumatisme în urma unui accident rutier, dureri abdominale, stări febrile, traumatisme la coloana vertebrală, dureri lombare, insuficiențe respiratorii contuzii și plăci în zona facială și un stop cardiac.

În urma acordării primului ajutor medical, pacienții au primit ajutor medical calificat, după care au fost transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru îngrijiri suplimentare. Pentru persoana găsită în stop cardiac s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, fără nici un rezultat, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță.

loading...

You May Also Like

One thought on “VÂLCEAN declarat MORT de medicii de pe AMBULANŢĂ. A intrat în stop cardiac…

  1. AJUTOR MEDICAL CALIFICAT DE LA POMPIERI CU CURSURI DE PRIM AJUTOR LA APELUL DE SEARA ? SMURD VALCEA ARE ZECI DE POMPIERI ANGAJATI SI O SINGURA ASISTENTA , CARE ESTE SEFA SI NU SE DEPLASEAZA LA CAZ.DECI FARA ASISTENTI CALIFICATI ,FARA MEDIC DE UNDE ACEASTA ASISTENTA MEDICALA DE SPECIALITATE?

Comments are closed.