9 noiembrie 2016

ACCIDENT: Un teribilist de 15 ani a furat o maşină şi a intrat cu ea în parapet la BREZOI

 

Tânăr şi teribilist. Aşa s-a dovedit a fi un băiat de 15 ani, care a furat o maşină, a plecat cu ea la plimbare pe Valea Oltului şi a provocat un accident rutier. Minorul este din Mediaş, iar maşina – un Citroen C1 – a sustras-o de pe strada Școala de Înot, din Sibiu, acolo unde era parcată şi unde proprietarul o lăsase cu cheia în contact. Totul s-a întâmplat în noaptea de 25/26 octombrie 2016, iar marţi, 8 noiembrie 2016, băiatul a fost reţinut.

Conform poliţiştilor din Sibiu, după ce a furat maşina, minorul a plecat să se plimbe cu ea pe Valea Oltului, el ajungând până în judeţul Vâlcea. La Brezoi însă, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, el pierzând controlul volanului şi intrând cu maşina direct într-un parapet.

„În fapt, polițiștii de la investigații criminale au stabilit faptul că în noaptea de 25/26.10.2016, folosindu-se de cheia originală lăsată de partea vătămată în interior, bănuitul (în vârstă de 15 ani, domiciliat în municipiul Mediaș) ar fi sustras dintr-o parcare situată în municipiul Sibiu un autoturism pe care ulterior, l-ar fi condus până în localitatea Brezoi, județul Vâlcea, unde l-ar fi abandonat după ce l-ar fi avariat în urma coliziunii cu un parapet de beton” – spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Băiatul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.