9 noiembrie 2016

FOTO – ACCIDENT pe VALEA OLTULUI! Trei autovehicule implicate…

UPDATE 3: Poliţia Rutieră Vâlcea a stabilit şi cine a fost şoferul vinovat de producerea accidentului din această dimineaţă. Conform acestora, un bărbat de 48 ani, din judeţul Dâmboviţa, a condus o autoutilitară pe D.N.7 – în afara localitatea Călimăneşti, iar la km. 200 + 124 m, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, care a fost proiectată la rândul său într-o remorcă, ce era tractată de o a treia autoutilitară. Ultimele două autoutilitare se aflau oprite în coloană la semafor. În urma impactului, autoutilitara ce a produs accidentul rutier a pătruns pe sensul opus şi a intrat  în coliziune cu o a patra autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului uneia dintre autoutilitare ce se afla oprită la semafor. Acesta a fost transportat la spital.

UPDATE 2: Traficul a fost reluat pe Valea Oltului, în zona Cârligu Mic.

UPDATE: Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 08.10, iar după ce au anunţat că în incident au fost implicate trei autovehicule, poliţiştii aflaţi la faţa locului s-au gândit să le mai numere încă o dată. Astfel au ajuns la concluzia că în accident au fost implicate, de fapt, patru maşini.

IPJ Valcea a anuntat că în aceasta dimineaţă de miercuri, 9 noiembrie 2016, în urmă cu puţin timp, un accident rutier a avut loc pe DN 7, Valea Oltului – Vâlcea, chiar în zona Cârligu Mic, acolo unde au loc lucrări la viaduct. Din primele informaţii, trei autovehicule au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Traficul este blocat total.

Vom reveni

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.