CÂNTĂREȚI de MUZICĂ POPULARĂ, implicați într-un ACCIDENT în VÂLCEA (foto)

Doi cântăreţi de muzică populară s-au ales cu rani usoare, dar si o sperietura zdravana in urma unui accident rutier ce s-a petrecut pe Valea Oltului, in judetul Valcea. Potrivit Romania Tv, soții Traian şi Valeria Ilea circulau dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea, cu destinatia Bucureşti, in momentul in care maşina lor a fost izbită în plin de o şoferiţă neatentă.

Totul s-a intamplat pe raza localitatii Brezoi, iar artistii sustin ca o altă maşină le-a apărut brusc în faţă şi i-a izbit frontal.

„O doamnă cu maşină mică încerca să meargă spre Voineasa. Ea zice că a orbit-o soarele ne-am trezit cu ea în faţă şi a intrat în plin în maşină”, a spus Traian Ilea, potrivit România TV.

Maşina sotilor Ilea a fost grav avariata, iar cei doi cântăreţi de muzică populară au fost nevoiţi să se întoarcă acasă cu o platformă. Artiştii trebuiau să ajungă la două emisiuni în Capitală pentru a cânta, dar au reprogramat totul, fericiti totusi ca au scapat cu viata.

Foto: Rtv.ro

loading...

You May Also Like

One thought on “CÂNTĂREȚI de MUZICĂ POPULARĂ, implicați într-un ACCIDENT în VÂLCEA (foto)

  1. BIETII OAMENI ! DUMNEZEU SA-I FEREASCA DE RELE SI NECAZURI !! sau inmultit si masinile si sunt destui care nu sunt stapani pe volan dintre tineri ……

Comments are closed.