23 septembrie 2023

FOTO. ACCIDENT cu 6 victime pe DN 67, în VÂLCEA

Șase victime în urma unei coliziuni între două autoturisme. Accidentul s-a produs în această dimineață de sâmbătă, 23 septembrie 2023, în jurul orei 05.56, pe DN 67, la kilometrul 146 + 700, pe raza comunei Slătioara.

Din informațiile noastre, unul dintre șoferii implicați ar fi adormit la volan, a pierdut controlul autovehicului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturism ce circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea a 6 persoane, respectiv 2 din județul Hunedoara și 4 din județul Prahova. Un din victime a rămas prinsă între fiarele autoturismului, fiind necesară intervenția pompierilor de la Descarcerare din cadrul ISU Vâlcea. Salvatorii vâlceni au reușit să o extragă într-un timp foarte scurt, persoana încarcerată fiind conștientă și cooperantă.Toate cele 6 victime au fost evaluate medical și au fost transportate la CPU Horezu, de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul intervenției.

În cauză, polițiștii orașului Horezu efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like